Agricultuur

Omgeving

Koeien-, varkens- en kippenboerderijen.

Karakteristiek

Omgeving voor de veeteelt en -productie, in overeenstemming met de vereisten voor dierenwelzijn.

Voordelen

  • Welzijn van dieren.
  • Welzijn en verbetering van de omstandigheden van de werknemers.
  • Energiebesparing: in de zomer zeer goedkope ventilatie, in de winter helpt het om de bedden te drogen.

Evel legt een sterke focus op het welzijn van dieren; onze ventilatoren kunnen worden gebruikt om koeien- en varkensboerderijen te verbeteren. Uitstekende ventilatie biedt uw dieren betere leefomstandigheden, vermindert ziekte en hitte-stress, en biedt een betere productiviteit en kwaliteit. Bovendien worden luchtkwaliteit, geur en luchtcirculatie allemaal verbeterd.

Schone circulatie en droge pens verminderen de introductie van pathogenen in de omgeving en verminderen daardoor aanzienlijk het risico op ziekte bij het vee.

Leven in deze betere omgeving betekent een beter leven voor dieren, wat resulteert in betere melkkwaliteit en hogere productie.

Tijdens de winter is het erg belangrijk dat boeren hun ventilatoren blijven gebruiken om droge en schone pens voor de dieren te behouden, waardoor het risico op ziekte wordt verminderd en de seizoensgebonden energiekosten worden verlaagd dankzij de efficiƫntie van ons ventilatiesysteem.

Hoge temperaturen zijn vaak een over het hoofd gezien risico voor dieren, wat leidt tot een verhoogde hartslag, waterconsumptie en potentieel dodelijke verhoging van de interne temperatuur.

Om deze redenen zijn koeling en ventilatie de sleutel tot succesvolle dierlijke landbouw.