DIENSTEN

Met onze expertise en geavanceerde technologie streven we ernaar hoogwaardige, energiezuinige ventilatoren te creëren. Wij bieden uitgebreide diensten zoals advies, productie, installatie en onderhoud. En begrijpen dat het niet voldoende is om simpelweg een ventilator aan te schaffen om een ruimte effectief te ventileren.  

Daarom gaan wij verder door het meest geschikte bladprofiel te identificeren. De ideale bladlengte te bepalen en het optimale aantal en de juiste plaatsing van ventilatoren te berekenen. Het gaat niet alleen om het leveren van producten, maar ook om het bieden van op maat gemaakte oplossingen voor de specifieke behoeften van u als klant.

Het team van professionals van TS Group staat u bij gedurende het hele proces. Vanaf het ontwerpstadium tot nazorg.

Ontwerp

Wij voeren studies en diepgaande technische analyses uit om u als klant de best mogelijke ventilatieoplossingen voor te stellen. Elke ruimte heeft zijn unieke structurele kenmerken en vraagt om een specifiek ventilatiesysteem en type plafondventilator.  

Bij ons gaat het verder dan alleen het aanbieden van standaardoplossingen. Wij ontwerpen ventilatiesystemen voor grote ruimtes vanaf het initiële idee tot het gedetailleerd definiëren van de kleinste details.

Productie

De Evel ventilatoren zijn van zeer hoge kwaliteit met componenten die met trots in Italië worden vervaardigd.  Of het nu door ons eigen team gebeurt of door zorgvuldig geselecteerde partnerbedrijven die onze strenge normen delen, u kunt erop vertrouwen dat we alleen het allerbeste leveren. 

We gebruiken alleen zeer efficiënte direct drive motor inverters en onze bladen, die wij ontwerpen met innovatieve vloeistof dynamiek simulatietechnieken, zijn gemaakt van de beste materialen om maximale veiligheid en betrouwbaarheid op lange termijn te garanderen.

Installatie

Wij geloven in eenvoud en gemak, zelfs bij de installatie van onze ventilatoren. Wij begrijpen dat sommige klanten de voorkeur geven aan een ‘kant en klare’ oplossing, en daarom bieden wij ook deze service aan. Een perfecte installatie die snel en veilig wordt uitgevoerd, zonder verstoring van de normale activiteiten in de betrokken omgeving.

Nazorg

Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen de installatiefase. Zelfs nadat uw ventilatiesysteem operationeel is, staan we klaar om u te ondersteunen. Ons team staat paraat om advies te geven over hoe u onze machines optimaal en ecologisch verantwoord kunt gebruiken. Wij zijn toegewijd aan continue verbetering en zien uw feedback als een waardevolle bron voor groei.

Maatwerk: Water transfer printing

Water transfer printing, ook wel bekend als hydrodippen, is een innovatieve methode om gedrukte ontwerpen op driedimensionale oppervlakken aan te brengen. Deze techniek is geschikt voor verschillende materialen, waaronder metaal, plastic, glas en hout.

customization hvls evel