DIENSTEN

We gebruiken onze expertise en geavanceerde technologie om hoogwaardige, energiezuinige ventilatoren te creëren. We bieden advies-, productie-, installatie- en onderhoudsdiensten aan onze klanten. Het is niet voldoende om gewoon een ventilator te kopen om een ruimte effectief te ventileren; we moeten het meest geschikte bladprofiel identificeren, de ideale bladlengte en het optimale aantal en plaatsing van ventilatoren berekenen.

Het team van professionals van TS Group staat u bij gedurende het hele proces. Vanaf het ontwerpstadium tot nazorg.

Ontwerp

Wij voeren studies en diepgaande technische analyses uit om de best mogelijke ventilatieoplossing aan de klant voor te stellen. Elke ruimte heeft zijn eigen structurele kenmerken en vereist een specifiek ventilatiesysteem en type plafondventilator. Wij ontwerpen de ventilatie van grote ruimtes, vanaf het idee tot het definiëren van de kleinste details.

Productie

Onze ventilatoren zijn van zeer hoge kwaliteit. De componenten worden in Italië vervaardigd, door ons of door partnerbedrijven die onze hoge normen delen. We gebruiken alleen zeer efficiënte direct drive motoinverters en onze bladen, die we ontwerpen met innovatieve vloeistof dynamiek simulatietechnieken, zijn gemaakt van de beste materialen om maximale veiligheid en betrouwbaarheid op lange termijn te garanderen.

Installatie

De installatie van onze ventilatoren is een eenvoudige operatie. Voor klanten die de voorkeur geven aan een ‘kant en klare’ oplossing, bieden wij ook deze dienst aan. Die wordt uitgevoerd door gespecialiseerde elektriciens. Een perfecte installatie, uitgevoerd met de hoogste veiligheid en snelheid, zonder de normale activiteiten in de betrokken omgeving te verstoren.

Nazorg

We ondersteunen onze klanten zelfs nadat het ventilatiesysteem is geïnstalleerd en operationeel is. We zijn altijd beschikbaar om advies te geven over hoe onze machines effectief en ecologisch kunnen worden gebruikt. We zijn toegewijd aan continue verbetering en verwelkomen feedback van onze klanten.

Maatwerk: Water transfer printing

Water transfer printing, ook bekend als hydrodippen, is een methode om gedrukte ontwerpen aan te brengen op driedimensionale oppervlakken. Het kan worden gebruikt op verschillende materialen zoals metaal, plastic, glas en hout.

customization hvls evel