Commercieel

Omgeving

Grote openbare ruimtes zoals winkelcentra, theaters, vergaderzalen, fitnesscentra en sportcentra.

Karakteristiek

Afgesloten ruimtes met zeer hoge plafonds, kunnen worden gebruikt voor diverse activiteiten zoals sport, muziek, tentoonstellingen en groepsactiviteiten.

Voordelen

  • Welzijn en productiviteit voor werknemers.
  • Welzijn voor bezoekers.
  • Energie-efficiënte ventilatie in de zomer.
  • Verminderde luchtlagen, verbetering van comfort en luchtkwaliteit voor mensen.

Evel ontwerpt en installeert de beste ventilatiesystemen voor grote ruimtes, niet alleen voor de industriële wereld, maar ook geschikt voor elke ruimte met bepaalde structurele kenmerken (een hoogte van minimaal 4 meter), zoals fitnesscentra, bioscopen, supermarkten of theaters.

Grote ruimtes, gekenmerkt door aanzienlijke hoogtes en volumes, zijn niet gemakkelijk te koelen en te verwarmen met traditionele systemen. Die niet alleen onbevredigende resultaten geven, maar ook aanzienlijke energie- en geldverspilling met zich meebrengen. Het verkrijgen en handhaven van een microklimaat dat bevorderlijk is voor welzijn en passende temperaturen en luchtvochtigheidswaarden, is allesbehalve eenvoudig in deze omgevingen en zeker erg kostbaar in termen van geld.

Dit alles wordt vaak bemoeilijkt door het frequent openen van deuren die abrupte en soms zeer grote temperatuurschommelingen met zich meebrengen.

Deze factoren vereisen het gebruik van veel energie, met rendementen die echter erg laag zijn.

Tegelijkertijd hebben deze soorten ruimtes, waarin veel mensen langere tijd verblijven, ook behoefte aan geschikte luchtcirculatie om een ​​juiste luchtkwaliteit te garanderen.

De Evel ventilatoren zijn ook geschikt voor dit soort toepassingen: ze garanderen een optimale temperatuurverdeling in de omgeving en het welzijn van bezoekers, tegen zeer lage energiekosten.

CAFÈ RESTAURANTS
hotel
SHOPPING CENTRE
THEATRE
Ventilatori per Box CrossFit
Ventilatori per Box CrossFit
Ventilatori per Box CrossFit