Commercieel

Omgeving

Grote openbare ruimtes zoals winkelcentra, theaters, vergaderzalen, fitnesscentra en sportcentra.

Toepassingen

Afgesloten ruimtes met zeer hoge plafonds, kunnen worden gebruikt voor diverse activiteiten zoals sport, muziek, tentoonstellingen en groepsactiviteiten.

Voordelen

  • Welzijn en productiviteit voor werknemers.
  • Welzijn voor bezoekers.
  • Energie-efficiënte ventilatie in de zomer.
  • Verminderde luchtlagen, verbetering van comfort en luchtkwaliteit voor mensen.

Evel ontwerpt en installeert ventilatiesystemen voor grote ruimtes. Niet alleen voor de industrie, maar ook voor sportscholen, bioscopen, supermarkten en theaters. Zolang de ruimtes maar minstens 4 meter hoog zijn. 

Grote ruimtes met hoge plafonds zijn lastig te koelen en te verwarmen met gewone koel- en verwarmingssystemen. Die werken niet goed en verspillen veel energie en geld. Het is moeilijk en kostbaar om hier een fijn binnenklimaat te krijgen met de juiste temperatuur en luchtvochtigheid.

Dit wordt vaak moeilijker door het vaak openen van deuren, wat zorgt voor plotselinge en soms grote veranderingen in temperatuur. 

Hierdoor heeft u veel energie nodig, maar haalt u er weinig resultaat uit. 

Tegelijkertijd hebben grote ruimtes waar mensen langere tijd verblijven, ook goede luchtcirculatie nodig voor gezonde lucht. 

De Evel ventilatoren zijn perfect voor dit soort situaties. Ze zorgen voor een goede verdeling van de temperatuur en het comfort van uw bezoekers tegen zeer lage energiekosten. 

CAFÈ RESTAURANTS
hotel
SHOPPING CENTRE
THEATRE
Ventilatori per Box CrossFit
Ventilatori per Box CrossFit
Ventilatori per Box CrossFit