WA SERIES

Ontworpen voor de veehouderij, zorgt het voor constante ventilatie in ruimtes met lage plafonds. Het kan met of zonder behuizing worden gemonteerd en is zeer veelzijdig. De axiale ventilator wordt aangedreven door een permanente magneetmotor en is uniek vanwege zijn stille werking en hoge efficiëntie.

WA1400

De axiale ventilator WA1400 van EVEL is veelzijdig en geschikt voor verschillende behoeften, beschikbaar met of zonder behuizing en kan worden geïnstalleerd op wanden of gangpaden. Het wordt aangedreven door een borstelloze motor met een ingebouwde omvormer, waardoor het een marktleider is voor zijn lage geluidsniveau en energie-efficiëntie.

WA1400-ECO

De WA1400-ECO axiale ventilator onderscheidt zich door uitstekende prestaties en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Met een borstelloze motor en ingebouwde omvormer heeft het een laag energieverbruik en is het geluidsarm, waardoor het perfect is voor zowel wandmontage als montage op de voerstrook. Het is geschikt voor kleine tot middelgrote dierlijke omgevingen en heeft een constante luchtstroom tot 20 meter vanaf het installatiepunt.

WA1400-MAX

Gekenmerkt door een groot bereik kan de axiale ventilator WA1400-MAX aan de muur worden gemonteerd of langs voederpaden, waardoor het aantal geïnstalleerde machines wordt verminderd om installatiekosten te verminderen. De WA1400-MAX wordt aangedreven door een borstelloze motor met een ingebouwde omvormer die zorgt voor een laag geluidsniveau en zeer laag energieverbruik. Bijzonder geschikt voor installaties in middelgrote tot grote ruimtes.

WA1400P

• Zorgt voor een stabielere omgevingstemperatuur dankzij constante ventilatie.
• Zorgt voor een stabiele luchtstroom bij gebruik van variabele snelheidsregeling.
• Geen start- en stopgeluiden van ventilatoren, vooral bij minimale ventilatie.
• Geen frequente veranderingen in de lichtniveaus door alle starts en stops.
• Lagere geluidsniveaus dankzij het lage toerental van de ventilatorbladen bij gebruik van variabele snelheid.
• Geen lawaai meer door slippen van aandrijfriemen.

serie wa1
serie wa2