WA SERIES

Ontworpen voor de veehouderij, biedt deze ventilator een constante luchtstroom in ruimtes met lage plafonds. U kunt de veelzijdige ventilator met of zonder behuizing installeren. De axiale ventilator wordt aangedreven door een permanente magneetmotor en valt op door zijn stille werking en hoge efficiëntie.

WA1400

Ontdek de veelzijdige WA1400 axiale ventilator van Evel, ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen. Beschikbaar met of zonder behuizing.

De ventilator kan eenvoudig worden geïnstalleerd op wanden of gangpaden.

Met een aandrijving door een borstel loze motor en ingebouwde omvormer, onderscheidt de WA1400 zich als marktleider vanwege zijn indrukwekkend lage geluidsniveau en energie-efficiëntie.

WA1400-ECO 2

Ontdek de WA1400-ECO 2 axiale ventilator, waar uitstekende prestaties hand in hand gaan met een voordelige prijs-kwaliteitverhouding.

Uitgerust met een borstel loze motor en ingebouwde inverter, kenmerkt de ventilator zich door een laag energieverbruik en minimale geluidsproductie. Hierdoor is het de ideale keuze voor zowel wandmontage als installatie op de voerstrook.

De WA1400-ECO 2 is geschikt voor kleine tot middelgrote zoötechnische omgevingen en biedt een constante luchtstroom tot 30 meter vanaf het installatiepunt.

 

 

WA1400-MAX

Met een indrukwekkend groot bereik onderscheidt de axiale ventilator WA1400-MAX zich door zijn veelzijdige installatiemogelijkheden. Of de ventilator nu aan de muur is gemonteerd of langs voederpaden. Hierdoor wordt het aantal benodigde machines verminderd, wat resulteert in lagere installatiekosten.  

Aangedreven door een borstel loze motor met ingebouwde omvormer, garandeert de WA1400-MAX een laag geluidsniveau en uiterst laag energieverbruik.  

Bijzonder geschikt voor installaties in middelgrote tot grote ruimtes. Kies voor efficiëntie en kostenbesparing met de WA1400-MAX axiale ventilator.

WA1400P

Met onze expertise en geavanceerde technologie streven we ernaar hoogwaardige, energiezuinige ventilatoren te creëren. Wij bieden uitgebreide diensten zoals advies, productie, installatie en onderhoud. En begrijpen dat het niet voldoende is om simpelweg een ventilator aan te schaffen om een ruimte effectief te ventileren.  

Daarom gaan wij verder door het meest geschikte bladprofiel te identificeren. De ideale bladlengte te bepalen en het optimale aantal en de juiste plaatsing van ventilatoren te berekenen. Het gaat niet alleen om het leveren van producten, maar ook om het bieden van op maat gemaakte oplossingen voor de specifieke behoeften van u als klant.

serie wa1
serie wa2